İnce kaymaz taban yolluk ve kaymaz tabanlı yumuşak yolluk şeklinde karşımıza çıkan kaymaz tabanlı halılar şık dizaynları ve yumuşacık dokusu ile beğeni kazanıyor. Dekorasyon öğesi olarak vazgeçilmez ürünlerden biri olan halılar dekorasyonu tamamlayıcı unsurların başında geliyor. Modern tarzda dekorasyon ile evini yenilemek isteyenlerin beğenisini kazanan dijital baskı kaymaz taban halı, yaşam alanlarını renklendiriyor. Hem şık hem de konforlu bir stil alanı oluşturan modern dekorasyonu uygulamak için nelere ihtiyacınız olduğuna göz atalım ve “ modern ev dekorasyonu nasıl yapılır?” sorusuna cevap arayalım. Günümüzde modern dekorasyonda minimalizm, yani sadelik tutkusu ön plandadır. Minimalist dekorasyon, mobilyaları, aksesuarları ve hatta şekilleri ve renkleri en aza indirir. Enerji dolu göz yormayan, basit ve açık alanlar yaratır. Yalnızca düz yüzeyler ve düz çizgiler kullanan mobilya ve objeler ile mekanı önemli bir unsur olarak gören dekorasyon tarzında sade halı seçimi önemlidir

Bu tarzı yakalamak istiyorsanız tabanı kaymaz halı satın alırken öncelikle önerilen; oda içinde bulunan mobilya ve perdelerin rengini de göz önünde bulundurarak bir seçim yapılmasıdır. Aynı tonlarda bir halı seçimi sayesinde odada renk bütünlüğü sağlanarak görsel anlamda tatmin edici bir netice alınmış olacaktır.  Karmaşık olmayan, birbirini tekrar eden desenler ve açık renk halılar odayı olduğundan daha ferah gösterecektir.  İç aydınlatıcı açık renk baskılı halılar ya da sade desenleri barındıran halılar arasından dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Evinizi güzelleştirmek için binlerce modeli ile seçim yapmakta zorlanacağınız VivaHome halı modelleri ile hayallerinizdeki ev dekorasyonuna hemen ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken on binlerce ürün arasından tarzınıza ve bütçenize en uygun ürünü bulmak. Dekorasyonunuzu dijital baskılı halılarla tamamlayarak siz de hayallerinize bir adım daha yaklaşın.