Mermer desen halı ve yolluk arıyorsanız makinada yikanan hali modelleri içerisinden evinize uygun modellerden birini seçebilirsiniz. Son zamanların en beğenilen desenlerinden biri olan mermer desenini barındıran VivaHome mermer serisi halıları ile salonunuza farklı bir hava katmak ister misiniz? Son zamanlarda dekorasyon objelerinden porselenlere kadar her yerde karşımıza çıkan mermer deseni, halı olarak oldukça şık bir görüntü sunuyor. Mermer deseninin farklı renk ve dizaynlarla birleştirilmesi ile ortaya çıkan halılar evlerin dekorasyonunu tamamlayarak estetik bir görünüme kavuşturuyor. Modayı takip eden, dekorasyon tarzını evde kullanılan diğer eşyalarla bütünleştirip bu görseli sergilemek isteyenlerin vazgeçilmez parçalarından olan mermer desenli halı dekorasyonu adeta kusursuzlaştırıyor. Gösterişli, etkileyici ve bulundukları ortama farklı bir boyut kazandıran dijital baskı tekniği ile üretilen mermer desen halı modelleri ile siz de modern bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Evinizin her odasında kullanabileceğiniz kaymaz taban halılar oda girişleri, koltuk araları gibi farklı alanlarda tercih edilebilir. Dijital baskı halılar, Rugviva sitesinde yüzlerce farklı model alternatifiyle sizlerin beğenisini bekliyor. Dijital baskı halılar; model, renk, boyut ve fiyat gibi birçok farklı seçenekle sizlere sunuluyor.

Karmaşık desenli ve ya motifli dijital baskılı halıları tercih ederek odanızı hareketlendirebilir ve mekâna farklı bir enerji katabilirsiniz, Karmaşık olmayan, birbirini tekrar eden desenler ve açık renk halılar odayı olduğundan daha ferah gösterecektir.  İç aydınlatıcı açık renk baskılı halılar ya da manzaralı baskılı halılar arasından dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Mermer desenli halı fiyatları ile oldukça uygun olmakla birlikte bütçenize en uygun dijital halı modellerine VivaHome'dan hemen ulaşabilirsiniz.