Mutfak yolluk halı modelleri ve kaydırmaz mutfak halı modelleri evlerde en çok kullanılan mekânlar olan mutfaklar için özel olarak tasarlanmış dizaynları içermektedir. Kaymaz tabanlı ürünlerin en çok tercih edildiği mekânlardan biri kuşkusuz mutfaklardır. Kolay yıkanabilir olması ve leke tutmayan yapısı ile temizliği kolaylaştıran kaymaz taban halılar mutfaklar için oldukça fazla tercih edilmektedir.

Mutfak yollukları modelleri ve mutfak yollukları renkli olarak üretilmekte olup rengarenk dizaynları ile dikkatleri üzerinde çekebileceği gibi tercih edilebilecek tek renk modellerle sade bir görüntü yakalanabilir. Binlerce renk ve desen skalası ile istediğiniz tarzı oluşturabileceğiniz mutfaklara özel olarak dizayn edilen mutfak halılarına da bakabilirsiniz. kaymaz taban mutfak halısını  istediğiniz boyutta bulabilirsiniz.

Mutfak yolluk yıkanabilir olması ile yıkanabilir mutfak halı modelleri içerisinde yer almaktadır. Mutfak için özel olarak dizayn edilen kahve, fincan, şef, çatal, bıçak temalı halılar da mutfağınıza farklı bir stil vererek estetik bir görüntü oluşturmaktadır. Halınızın modelini seçtikten sonra yapmanız gereken kullanacağınız alanın boyutunu ölçüp sipariş verirken bunu göz önünde bulundurmanız önemlidir. Sipariş ettiğiniz ürünün teslimatı yapıldıktan sonra hayal ettiğiniz gibi durması için; ölçüsünün halıyı serdiğiniz ortamla uyum içinde olması, halınızın istediğiniz gibi durmasını sağlayacaktır

Mutfak yolluk kilim ve mutfak yollukları fiyatları oldukça uygun aralıkta yer almakta olup online satış sitelerinden fiyatlara ulaşabilirsiniz. Kalitesi ve mutfak halı kategorsinde adından söz ettiren VivaHome firması halıları oldukça çeşitli bir ürün skalasına sahip olmakla birlikte temizliğinin kolay olması açısından da tercih edilmektedir. Kaymaz halıların kullanım talimatlarını göz önünde bulundurduğunuz sürece defalarca yıkanmaya dayanıklı kumaşı ve kaymaz tabanlı yapısı sayesinde ilk günkü haliyle uzun bir süre kullanabilirsiniz. Zevkinize uygun bir model bulabileceğiniz VivaHome mutfak halıları arasında sitemizdeki ürünleri inceleyebilir ve istediğiniz modele en kısa sürede ulaşabilirsiniz.