Kaymaz taban kilim ya da kaymaz dokuma taban kilimler son dönemlerin en çok tercih edilen halı çeşitleri arasında yer almaktadır. Günümüzde ev dekorasyonunda ağırlıklı olarak kullanılan klasik dekorasyon kalıbının yerini modern dekorasyon öğelerinin alması ile birlikte halıların dizayn ve tasarımları tamamıyla değişti. Artık yeni dijital baskı tekniği ile üretilen birbirinden şık ve farklı desenler içeren kilimler, renklerin ustaca kullanılması ile 3 boyutlu bir yapı kazandı. Değişimden en fazla etkilenen dekorasyon ürünü olan halılar, görsel bir dekor bütünleyicisi haline geldi. Eskiden perde, mobilya ve halı uyumunu yakalamak tüketicileri oldukça fazla uğraştıran bir süreçken modern imkânların daha kullanılır hale gelmesi ile istenilen renk ve desen içeren birçok kilim modeline kolayca ulaşabiliyoruz. Kilime yeni bir anlayış getiren her mekân için farklı olarak tasarlanan dijital ve kaymaz tabanlı kilim modelleri birçok kullanım avantajı ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Pamuk dijital baskı halı olarak karşımıza çıkan dijital baskılı kilimler kullanım kolaylığı açısından da tüketiciye oldukça büyük rahatlık sağlıyor. Halı yıkamanın zahmetli bir iş oluşu, halıların çabucak kirlenmesi ya da halı yıkama şirketlerine halıların gönderiminde yaşanılan sıkıntılar düşünüldüğünde düşünüldüğünde dijital baskı halı satın almak oldukça avantajlı.  Hem akrilik, bambu halılar kadar pahalı olamayan hem kolay temizlenebilir olması ve hijyenik yapıda olması bu halıların tercih edilme oranını gün geçtikçe artırıyor.

Dijital baskı kilim modelleri ile kirlendiğinde çamaşır makinesinde 30 derecede sıkma yapılmadan zahmetsizce yıkanabilen ve hemen gün içinde kurutabileceğiniz dijital kilimler, herkesin beğenisini kazanmaktadır. Kiliminiz, yıkamadan sonra renk ve dokusunu koruduğu gibi leke tutmayan kumaşı sayesinde kolaylıkla da silinip, süpürülebilir.Evinizin her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz dijital baskılı kaymaz tabanlı makinede yıkanabiilir kilimler istenilen boyutta üretilmekte olup, yaşam alanlarınıza yeni bir ambiyans katacak. İstenilen ölçüde oval, daire ya da dikdörtgen şeklinde üretilen modellerimizi sitemizden. Dilediğiniz model ve boyutta ürün siparişini onilne satış mağazamızdan verebilir ve bu ürünü kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz