Antialerjik çocuk halısı  ve ya antibakteriyel çocuk odası halısı son zamanlarda çocuklarının sağlığını düşünen ebeveynlerin en çok aradığı halıların başında geliyor. Çocukların yün, toz ve halı havına karşı hassasiyet göstermesi kaymaz tabanlı halıların tercih edilme oranını artırıyor. Bu halıların makinede yıkanabilme özelliği daha temiz halılara sahip olmanızı sağlarken, çocuklarınızın daha steril ortamda yaşamasına imkan sağlıyor.

Kaymaz taban çocuk halısı ve otoyollu çocuk halı modelleri birbirinden güzel renk, desenlere sahip olması ile seçim yapmanızı zorlaştırıyor. Kaymaz halıların en önemli özelliği olan renk ve desen skalasının çok geniş olması seçim yapmayı oldukça zor bir hale getiriyor.  Çocuğunuzun odası için halı seçimi yapacaksanız en çok istenilen tasarımlardan biri isme özel halı tasarımıdır. Çocuğunuzun sevdiği herhangi bir figür yada karakteri,  ismi ile birlikte beğenebileceğiniz şekilde tasarlayabiliriz ve çocuğunuzun odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Gri çocuk odası halısı ya da  pembe çocuk odası halısı gibi farklı renklerde halılar tercih edebileceğiniz gibi üzerinde istediğiniz tasarım olan halıları da tercih edebilirsiniz. Estetik görünümü çok beğeneceğiniz kaymaz tabanlı halılarda en çok tercih edilen figürler yıldız, bulut, ayıcık, gemi, araba gibi figürler olmakla birlikte çarpım tablosu, sek sekli halı gibi eğitici ve eğlendirici çocuğunuzun ilgisini çeken bir halı satın alabilirsiniz. Sizin ve çocuğunuzun hayal gücüne bağlı olarak hem bebeklere hem çocuklara hem de gençlere hitap edecek birçok halı tasarımı yaptırabilirsiniz.

Yol desenli çocuk halısı arıyorsanız, seksekli çocuk halısı modelleri ile birçok çeşidi olan VivaHome kaymaz tabanlı halı modellerini incelemelisiniz. Birçok satış mağazası ve online satış siteleri ile her şehirden kolayca ulaşabileceğiniz çeşitli ürünleri ile halı seçimi yapmadan modelleri incelemenizi tavsiye ederim.