Makinede yıkanabilir halılar ve makinede yıkanabilir yolluk modelleri olarak dikkatleri üzerine çeken dijital halılar ev dekorasyonun vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ev dekorasyonunda kullanılan halılar renk uyumlarıyla beraber desenleriyle de dikkat çekmektedir. Teknolojinin ilerlemesi ve gelişmesi ile beraber hayatımıza giren dijital halılar ile dizayn teknolojisinin ne kadar geliştiğini görmekteyiz. Renk ve desenlerin kusursuz biçimde halıya aktarılması, renklerin çeşitliliği ve canlılığı ile birleşince ortaya oldukça estetik ve şık bir görünüm çıkmaktadır.

Kaymaz taban yolluk ya da salon, mutfak halısı olarak karşımıza çıkan dijital halılar evin her odasına göre farklı dizaynlar içermektedir. Son dönemlerde karşımıza çıkan eski halılarda kullanılan motiflerin yeni modern simgelerle bir araya gelmesi sonucu, oldukça modern ve şık görünüme sahip halılar ortaya çıkmaktadır. Çiçek desenlerinin ve motiflerin yeniden yorumlanması ile ortaya çıkan karabağ serisi evlerinize modern bir görüntü vermesinin yanı sıra kaliteli yapısı ile tüketicilerin ilgisini çekmektedir. Son dönemlerde en çok tercih edilen renklerden olan siyah renginin çiçek ve benzeri motiflerle bir araya gelmesi ile ile ortaya çıkan karabağ serisine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Çamaşır makinesinde yıkanabilir yolluk olarak kullanabileceğiniz dijital halıların en önemli özelliği kullanımın kolay olmasıdır. Çamaşır makinesinde yıkanabilen, kolayca kuruyabilen ve leke tutmayan özelliği sayesinde en çok tercih edilen halılar arasında yer almaktadır. Leke ve toz tutmayan zemin ile birebir uyum sağlayan antialerjik özelliğe sahip dijital halıları evinizin her odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca elektrikli süpürge ile kolayca süpürülen ve üzerine herhangi bir şey döküldüğünde kolayca silinen leke tutmayan yapısı sayesinde kullanımı oldukça kolay.  Piyasadaki birçok dijital ürün arasından sıyrılıp kalitesi, renklerinin canlılığı, yumuşacık dokusu ve zemin üzerinden hareket etmeyen yapısı ile fark yaratan bir ürün haline gelmiştir. Bu halıyı satın almak sandığınızdan daha kolay! Sitemizden beğeneceğiniz ürünü kolayca sipariş edebilir ve dijital halı kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.