Kaymaz tabanlı oval halı ya da yıkanabilir kaymaz oval halı son dönemlerde evlerde en fazla kullanılan, stil sahibi alanlar oluşturan, halı tarzları arasında yer almaktadır. Ev dekorasyonu ürünleri içerisinde klasik tarzların devre dışı kaldığı modern tarzın her eve girdiği bu dönemde, değişimden en fazla etkilenen dekorasyon ürünü evlerin zeminini süsleyen halılar oldu. Dikdörtgen şeklindeki klasik modellerin yerini daire, yuvarlak ve ya daha farklı seçenekteki halı modellerine bıraktığı bu günlerde ev dekorasyonu için artık daha modern tasarımlar tercih edilmeye başlandı. Mobilya grupları ile daha modern bir görüntü sergileyen oval halı modelleri, yaşam alanları için daha şık ve stil sahibi bir dekorasyon  oluşturuyor.

Kaymaz tabanlı saçaklı oval halı kullananlar oval hali dekorasyon bütünlüğünü yakalamış durumda. Saçaklı halıların ortama verdiği ambiyans oval şeklindeki kaymaz tabanlı halılarla birleşince ortaya inanılmaz modern bir tasarım bütünlüğü çıkıyor. Bulunduğu ortama farklı bir görünüm verdiği gibi yaşam alanı içerisinde bulunan tüm noktalar dâhilinde de kolay bir kullanım imkânı sağlayan oval halılar yaşam olanlarında daha dinamik bir atmosfer oluşmasını sağlıyor. Daha çok geometrik şekillerin tercih edenlerin seveceği oval şeklindeki halılar rengârenk ve farklı desenleriyle dekorasyonu bütünleyerek evlere farklı bir hava katıyor.

Makinede yıkanabilir oval halı ve kaymaz taban oval yolluk modelleri oldukça fazla tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Bu halıların makinede yıkanabilir olması tercih edilme sıklığını artırıyor. Kolaylıkla katlanıp makineye atılıp yıkanabilen halılar makineden çıkarılınca ilk gün ki renk ve desen bütünlüğünü koruyor. Oval halılar dekorasyon için kullanılan eşyaların örneğin mobilyanın ayağına takılan halılardan sizi kurtarıyor ve sehpaların daha rahat kullanılmasına imkân veriyor.

Oval kaymaz paspas ve kaymaz oval halı fiyatları oldukça uygun aralıkta olup istediğiniz boyutta üretilebilen bu halılar beğendiğiniz her modelde hazırlanabilir. Herkese büyük oranda konforu ve kullanım kolaylığını garanti eden kaymaz oval halılar ile rahatlık ve tarzı bir arada yakalayabilirsiniz.