Seksekli halı modelleri ve seksek oyunu halı çocuk odalarında en çok tercih edilen halılar arasında yer alıyor. Eski zamanlarda sokaklarda oynanan sek sek oyunu evlerde ve kapalı alanlarda zamanını geçiren çocukların sokak oyunlarını sevmesini sağlıyor. Günümüz şartlarında sokaklarda özgürce vakit geçiremeyen çocuklar için evlere hatta okullara sek sek oyunu şeklinde dizayn edilmiş halıları alarak sokak oyunlarını çocuklarınıza öğretebilirsiniz.

Çocuk odası için halı modelleri içerisinde seksek oyun halısı renklerinin uyumu ve dizaynının şıklığı ile herkesin beğenisini kazanıyor. Sek sek oyun halısı kaymayan yapısı ile çocuğunuzun üzerinde rahatça hareket etmesini sağlıyor. Üzerinde rahatça koşup oynayabileceği, oturup oyunlarını kurabileceği bir zemin görevi yapan kaymaz halılar antialerjik yapısı ile çocuğunuzun sağlığı için güvenle kullanabileceğiniz yapıda

Pembe çocuk halısı ve sarı çocuk halısı gibi farklı renklerde tercih edebileceğiniz çocuk halıları sek sek, araba, çarpım tablosu vb. pek çok farklı desende çocuklar için özel olarak tasarlanmaktadır.  Gelişim döneminde oyun ile öğrenen çocukların zihin ve hayal dünyasını geliştiremeye yardımcı olarak oyun halıların kullanımı oldukça önemli. Aradığınız her rengi bulabileceğiniz oyun halılar isme göre de dizayn edilmektedir. Her geçen gün yeni üretilen modelleri ile fark katacak olan çocuk halıları içerisinden tercih yapabilirsiniz.

Gri çocuk halısı ve kesme çocuk halısı fiyatları ile oldukça uygun aralıklarda yer almaktadır. VivaHome’da yer alan çocuk halıları içerisinde istediğiniz halı desenine karar verdikten sonra istediğiniz boyutu tercih edebilir ve sepetinize ekleyip ödemenizi yapabilirsiniz. Birkaç iş günü içerisinde sizin için üretimi yapılacak olan halılar VivaHome güvencesiyle kargo firması tarafından size teslim edilecektir. Teslim aldığınız ürün göze estetik gelmesinin yanında kullanım konforu ile sizi memnun edecektir.